搜档网
当前位置:搜档网 > 大学英语综合教程1答案

大学英语综合教程1答案

unit 5- 1.bleeding, 2.somehow, 3.appreciate,

4.amused,

5.concern,

6.amazed,

7.heal,

8.chipped, 9.sucking, 10.heap

1.put ... down

2.hung up

3.end up

4.Now that

5.or so(选择题答案找不到)

The audience must have missed their musical performance, or they would have spoken highly of it.

Somehow she could sense her mother’s deep concern though she was far away from home.

The operator had to spend two hours or so on her way from her home to the workplace every day.

He appreciated her sympathy and understanding, which meant a lot to him during that time. She finally arrived at a telephone booth and put in the coins before dialing Paris.

unit1- 1.responsible 2.ultimatel, 3.stains

4.highlight

5.sparkled

6.sample

7.involve

8.historic 9.remarkable 10.surrounded

1.was filled with

2. were

blown away 3. In terms of 4. thought to himself

5.get involved in

1.historic

2. responsibly

3.

incredible 4. diversity 5.defi nition

Would you like to share your

experience with the rest of the group?

If your father were still

alive, he would be very proud of you.

She turned up the driveway,

only to fi nd her way blocked.

He went away without telling

anyone, because he didn’t want to get involved in

that matter.

Ultimately, the success of the

product depends on good marketing.

unit2- 1. accomplish 2. Ambition 3. obstacles

4. dominates

5. seemingly

6. vision

7. solutions

8. releasing

9. individuals10. ideal

1.stumbled on

2. seek out

3.breaks out

4.filled with

5.started with

1.personal personally impersonal personality

personify personification

2.imagination imaginative imaginary image

3.aspire aspiring inspiringly

4.significant insignificant

insignificance signify

5.individually individualistic individualism individualist individualize

:We hurried to the railway station, only to find

the train had just left.

:You are no more careful than your brother. You two

can’t do the work that needs care and skill.

:One more person wouldn’t make any d ifference to

the meeting arrangements.

He worked till late last night, or rather, early in

the morning.

“A couple of other books are also worthy of

mention,” added the professor after giving us a

long list of reference books

unit3- 1.tends, 2.culture, 3.applied,

4.bored,

5.secure,

6.highly,

7.negative,

8.behavior, 9.avoid, 10.ignored

1.hang out,

2. check out,

3. giving out,

4.

threw herself into, 5. immersed myself in

6. Translate the following sentences into English.

1. 这钢琴有些不对劲,但是我无法说清楚。(put one's finger on)

Answer:Something is wrong with the piano, but I

can't put my finger on what it is.

2.这条裤子不但太大,而且也与我的夹克不相配。(apart

from)

Answer:Apart from being too large, the trousers

don't match my jacket, either.

3. 不论理由是什么,反正我喜欢流行音乐。(whatever)

Answer:I love pop music, for whatever reasons.

4. 他对外国文化怀有浓厚的兴趣,经常博览群书以寻找有

用的信息。(browse through)

Answer:He has great interest in foreign cultures,

often browsing through piles of books to look for

any useful information.

5. 在是否要创办一个新社团的问题上,我们意见很不一致。(vary)

Answer:Opinions on whether we should open up a new society vary a great deal.

unit4- 1.undertaken, 2.had intended,

3.resources,

4.inquiries,

5.investigated,

6.recommend,

7.participates,

8.aspects, 9.hesitate, 10.economical

1. running low

2. turned out

3.

participate in 4. as a result 5. so far

1. 我已经把我的简历和附函传真给了那家公司,但尚未收到回复。(résumé; cover letter; fax)

Answer:I have faxed my résumé and a cover letter to

that company, but I haven’t received a reply yet.

2. 当别人遇到困难时,约翰会毫不犹豫地提供帮助。(not hesitate for a second)

Answer:John will not hesitate for a second to offer

help when others are in trouble.

3. 我得承认我很想到国外工作和学习一段时间,但我知道

要拿到签证并不容易。(admit; abroad; visa)

Answer:I have to admit that I desire very much to

work or study abroad for some time but I know it is

not easy to get a visa.

4. 他到伦敦2年后才在一家国际银行找到一份工作。(It was not until ... that ...)

Answer:It was not until 2 years after he arrived in

London that he found / took a job in an

international bank.

5. 汤姆完成他的教学工作后,在中国周游了2个月才回到美国的家。(travel throughout; before)

Answer:After fi nishing his teaching, Tom traveled throughout China for 2 months before returning home

in America.

Answer: 1. employment 2. opportunities

3. advantages

4. expenses

5.accommodation(s)

下载文档原格式(Word原格式,共4页)
相关文档
  • 大学英语综合教程答案

  • 大学英语综合教程一

  • 大学英语1综合教程

  • 大学英语1教材答案

  • 大学英语综合教程

  • 新版大学英语综合教程